Websites

Websites die jou helpen met jouw doelen te realiseren

 • Design op maat
 • Voor alle apparaten
 • Creatief webdesign

Waarom een website laten maken?

Een professionele website is van cruciaal belang voor elk bedrijf, het is de online visitekaartjes van een bedrijf. Het geeft klanten de mogelijkheid om de producten en diensten van een bedrijf te vinden, waar ze ook zijn. Een website kan ook worden gebruikt voor leadgeneratie, verkoop, reputatiebeheer en klantenservice.

Een website is niet alleen een online aanwezigheid, maar het helpt ook het bedrijf groeien en succesvol zijn op het internet. Een professionele website kan ook bijdragen aan een betere online vindbaarheid door middel van zoekmachineoptimalisatie en gerichte online marketingstrategieën.

Jouw website is in goede handen

Go-getter helpt bedrijven en ondernemers om hun online aanwezigheid te versterken met professionele websites die resultaten opleveren. Ons team van experts bestaande uit ontwikkelaars, designers en marketeers, zorgt ervoor dat de juiste oplossing voor jouw bedrijf wordt gebouwd die jouw doelstellingen overtreft.

Ben jij klaar om te groeien en succes te boeken met jouw online aanwezigheid? Laat Go-getter jouw website bouwen die echt resultaten oplevert.

Responsive design

Met meer dan 60% van alle internetverkeer dat op mobiele apparaten plaatsvindt, is een toegankelijke mobiele website crucialer dan ooit.

Onze experts in design en ontwikkeling zorgen ervoor dat jouw website er geweldig uitziet op elk scherm, dankzij ons responsieve ontwerp.

Ben jij klaar om jouw mobiele bezoekers een geweldige ervaring te geven en een voorsprong te nemen op je concurrenten? Laat Go-getter jouw website optimaliseren voor een responsieve weergave.

Wordpress CMS

Onze websites worden gebouwd met een van de meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke content management systemen, WordPress. Dit zorgt ervoor dat jouw website gemakkelijk kan worden uitgebreid en aangepast naarmate jouw bedrijf groeit.

Onze gebruiksvriendelijke drag & drop builder geeft je de flexibiliteit om snel en eenvoudig aanpassingen aan jouw website te maken, zonder afhankelijk te zijn van ons.

Ben jij klaar om jouw website te laten groeien en flexibel te zijn in aanpassingen? Laat Go-getter jouw website bouwen op WordPress.

Onze meest gekozen modules

Google Maps

Zorg ervoor dat klanten jouw bedrijf makkelijk vinden.

Online kalender

Laat bezoekers heel makkelijk online een afspraak inplannen.

Fotoalbum

Een betere en professionelere manier om jouw projecten en realisaties te presenteren.

Contactformulier

Verzamel leads in jouw mailbox zonder er veel voor te moeten doen.

Online betalingen

Laat jouw klanten veilige en eenvoudig online betalen.

Google Analytics

Krijg de laatste updates over jouw statistieken.

Weet je niet goed waar te beginnen?

Laat ons team jou verder helpen in een gratis verkennend gesprek.

Ik wil een gratis verkennend gesprek!

Veelgestelde vragen

Een nieuwe website ontwikkelen is een kunstvorm die vereist dat we de tijd nemen om alles perfect te laten werken. Het gaat niet alleen om het uiterlijk, maar ook om de prestaties van de website, zoals leadgeneratie en online verkoop. Onze ontwikkelingsproces is efficiënt, met focus op snelle feedback loops en een flexibele aanpak, afhankelijk van de grootte van het project.

Gemiddeld duurt ons ontwikkelingsproces tussen 5-8 weken.

Ben jij klaar om jouw website naar een hoger niveau te tillen en de resultaten te zien?

De kosten van een website varieren sterk afhankelijk van de grootte en de technische vereisten van het project.

Ben jij benieuwd naar de prijzen voor jouw specifieke website? Plan dan nu een gratis verkennend gesprek met een van onze specialisten en ontdek hoe Go-getter jouw bedrijf kan helpen een professionele en effectieve online aanwezigheid te creëren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de prijs.

Bij Go-getter begeleiden we je tijdens elke stap van de weg. Van het schrijven van overtuigende copy tot het maken van professionele video's en foto's, we zorgen ervoor dat jouw website er perfect uitziet en presteert. Je hoeft je geen zorgen te maken, we hebben jouw rug gedekt!

Laten we samen jouw online aanwezigheid versterken en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Go-getter biedt op maat gemaakte hostingpakketten voor jouw bedrijf. Onze snelle en veilige servers garanderen een uitstekende uptime, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over onbetrouwbare hostingproviders.

Laat ons de zorgen voor je regelen en jouw website op de juiste manier laten draaien, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf groeien.

Wat onze klanten
van onze service vinden

Go-Getter is een transparant en eerlijk bedrijf dat een uitstekende service biedt aan zijn klanten! Hun all-in-one oplossing voor het optimaliseren van websites spreekt me het meest aan.

Gilles Vandegehuchte
(Pep-Up Vastgoedstyling)

Sterk webagency dat 100% aan de verwachtingen voldoet, voor een betaalbaare prijs. Het rekening met het totaalplaatje.

Pieter De Malsche
(Ledoux Media)

Na een optimalisatie van onze websites en marketing hadden we direct een zichtbaar verschil in onze omzet én winst.

Professioneel advies én altijd bereikbaar. Kortom een echte aanrader

Gianni De Wit
(Laminaatshop)

Vraag een gratis offerte aan

Onze klantensupport is beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen bij het bouwen van een website. Of je nu een beginner of een professional bent, we begeleiden je doorheen het hele proces.

  Algemene Gegevens

  Type website

  Modules

  Content creatie

  Opmerkingen

  Type hosting

  De verschillen tussen de twee hostingpaketten leest u hier

  Domeinnaam

  Bij Professional Hosting en E-commerce Hosting is er een gratis .be domeinnaam inbegrepen. Als u graag meerdere domeinnamen wenst duid die dan hieronder aan.

  Extra opties

  Opmerkingen

  Opmerkingen