Marketing

Wij helpen jouw onderneming online groeien

 • Persoonlijk groeitraject
 • Transparantie
 • Gestuurd door data

Waarom doen aan online marketing?

Online marketing is tegenwoordig onontbeerlijk voor elk bedrijf. Het is de manier om jouw doelgroep te bereiken en jouw producten of diensten aan te bieden. Go-getter kan jou helpen met het opstellen van een effectieve online marketingstrategie die gericht is op leadgeneratie en online verkoop.

Ons team van experts bestaat uit marketeers, ontwikkelaars en designers die jouw bedrijf helpen groeien door middel van SEO, social media marketing, e-mailmarketing en meer. Wij bieden ook analyse en rapportage om de prestaties van jouw campagnes te meten.

Laten we samen aan de slag gaan en jouw online aanwezigheid laten groeien. Neem contact op met Go-getter voor een gratis kennismaking en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Digital Strategy

Alles begint met een waterdicht digitale strategie. Bij Go-getter helpen we jou om jouw online doelen te bereiken. Ons team van experts bestaat uit marketeers, ontwikkelaars en designers die jouw bedrijf helpen groeien door middel van SEO, social media marketing, e-mailmarketing en meer.

Wij analyseren en rapporteren de prestaties van jouw campagnes om ervoor te zorgen dat jouw digitale strategie op koers blijft.

Laten we samen aan de slag gaan en jouw online groei realiseren. Neem contact op met Go-getter voor een gratis kennismaking en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Marketing Pilars

De pilaren van marketing zijn de basis voor een succesvolle digitale strategie. Bij Go-getter helpen we jou om jouw doelstellingen, doelgroep en online aanwezigheid te bepalen om zo de meest effectieve en succesvolle digitale strategie voor jouw bedrijf te ontwikkelen.

Growth Workshop

Een workshop met Go-getter is een perfecte manier om extra inzicht te krijgen in jouw marketing pilaren. Samen gaan we dieper in op waar jouw groeipotentieel ligt en geven we jou de tools en kennis om jouw online groei te realiseren. Het is geen vereiste, maar elk detail telt wanneer het gaat om online groei en succes.

A/B Roadmap

Een van de krachtigste groeistrategieën is experimenteren. Grootse dingen ontstaan niet zomaar, het vergt tijd, geduld en de juiste aanpak. Door middel van het opstellen van experimenten kunnen we een gestructureerde aanpak hanteren en aan de hand van data bepalen welke campagnes het meest effectief zijn. Op deze manier komen we tot de ‘optimale’ campagne voor jouw bedrijf en groei.

Online Advertising

Met een solide digitale strategie in de hand, is het tijd om deze in actie om te zetten. Go-getter helpt je bij het creëren van unieke touchpoints voor jouw (potentiële) klanten door middel van gerichte campagnes op populaire platforms zoals Google, Facebook en LinkedIn. Laat ons jou helpen bij het aantrekken van meer bezoekers naar jouw website en groei van jouw bedrijf.

Op basis van data passen we steeds de campagne aan zodat deze relevant blijft.

 • SEA (Google)
 • Social Advertising
 • Conversion Rate Optimisation

Weet je niet goed waar te beginnen?

Laat ons team jou verder helpen in een gratis verkennend gesprek.

Ik wil een gratis verkennend gesprek!

Marketing Reporting

Meten is weten! Bij Go-getter bespreken we samen welke KPI’s (key performance indicators) van groot belang zijn voor jouw bedrijf en houden we deze strikt bij. Zo kunnen we snel ingrijpen als we merken dat de doelstellingen niet worden gehaald. Onze rapportages geven inzicht in waar we de mist ingaan en hoe we dit kunnen rechtzetten. Zo blijven we samen scherp en behalen we de beste resultaten.

 • Google Analytics (Universal/GA4)
 • Google Tag Manager
 • Hotjar

Veel gestelde vragen

Het budget dat je nodig hebt voor een goede Facebook-campagne kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van je doelgroep, de branche waarin je actief bent en de specifieke doelstellingen van je campagne.

Een algemene richtlijn is om te starten met een budget van ongeveer $10 tot $20 per dag voor een campagne met een langere looptijd. Dit geeft je de mogelijkheid om je campagne te testen en aan te passen aan de prestaties. Als je campagne aantoont dat het budget efficiënt wordt gebruikt, kan je het budget verhogen om meer bereik en conversies te genereren.

Het is belangrijk om regelmatig je campagne te analyseren en aan te passen aan de prestaties, zodat je je budget op de meest effectieve manier kunt gebruiken.

Google Analytics is een webanalyse-service van Google. Het biedt inzicht in hoe bezoekers een website gebruiken, waar ze vandaan komen en hoe ze zich op de website gedragen. Dit helpt website-eigenaren om hun online prestaties te meten en te verbeteren. Google Analytics biedt informatie over verkeersbronnen, gedrags- en demografische gegevens, conversie- en doelstellingsgegevens, en nog veel meer. De service maakt gebruik van cookies om gegevens te verzamelen en analyseren.

SEO (Search Engine Optimization) is het proces van het optimaliseren van een website of een webpagina om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Het doel is om organische (gratis) verkeer te genereren naar de website door middel van relevante zoekwoorden. Dit wordt vaak gedaan door het verbeteren van de inhoud en technische aspecten van de website.

SEA (Search Engine Advertising) is het proces van het kopen van betaalde advertenties op zoekmachines. Hiermee kun je snel bovenaan de zoekresultaten staan, ongeacht hoe goed je website is geoptimaliseerd voor zoekwoorden. Dit kan ook wel Pay-Per-Click (PPC) genoemd worden, omdat je alleen betaalt wanneer iemand op jouw advertentie klikt.

Vraag een gratis offerte aan

Onze experts helpen je graag bij het opstellen van een digitale strategie die bij jouw bedrijf past en jouw online groei maximaliseert. Neem vandaag nog contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

  Algemene Gegevens

  Type website

  Modules

  Content creatie

  Opmerkingen

  Type hosting

  De verschillen tussen de twee hostingpaketten leest u hier

  Domeinnaam

  Bij Professional Hosting en E-commerce Hosting is er een gratis .be domeinnaam inbegrepen. Als u graag meerdere domeinnamen wenst duid die dan hieronder aan.

  Extra opties

  Opmerkingen

  Opmerkingen