Webhosting

De beste en snelste hosting voor jouw website of landingspagina

 • Servers in België
 • Optimale veiligheid
 • Uitbreidbaar

Waarom is goede hosting zo belangrijk?

Een professionele website is essentieel voor elk bedrijf, maar een geweldige website begint bij de juiste hosting. Go-getter biedt snelle en veilige servers met een uitstekende uptime. Dit betekent dat jouw website altijd snel en betrouwbaar zal zijn voor jouw bezoekers, ongeacht hoe druk het is. Onze hostingpakketten zijn op maat gemaakt voor jouw bedrijf, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Onze technische ondersteuning is ook top-notch, dus als je ooit een vraag of probleem hebt, staan ​​ze klaar om te helpen. Dankzij Go-getter hoef je je geen zorgen te maken over de technische kant van het hosten van jouw website, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het groeien van jouw bedrijf.

Professional
10 GB SSD opslag
1 Wordpress installatie op uw domein
Wekelijkse backups
Inclusief (.be) domeinnaam
1x database van 250 MB
1x mailbox van 2,5 GB
Beveiliging tegen Malware & hacking
 
Ecommerce
20 GB SSD opslag
1 Wordpress installatie op uw domein
Dagelijkse backups
Inclusief (.be) domeinnaam
1x database van 250 MB
2x mailbox van 2,5 GB
Beveiliging tegen Malware & hacking
Basis SSL Certificaat

Weet je niet goed waar te beginnen?

Laat ons team jou verder helpen in een gratis verkennend gesprek.

Ik wil een gratis verkennend gesprek!

Veelgestelde vragen

Onze transferteam maakt het eenvoudig en zorgeloos om jouw website te verplaatsen van jouw oude hosting naar onze snelle en veilige servers. Laat ons de zorgen over de technische details voor je regelen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van jouw bedrijf.

Het updaten van DNS-records kan een uitdaging zijn, vooral als je niet vertrouwd bent met technische details. Maar het is noodzakelijk om bepaalde services op het internet te gebruiken, zoals de Facebook Pixel of Google Tag Manager. Daarom bieden wij bij Go-getter de handige service om jou te helpen bij het updaten van jouw DNS-records, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van jouw bedrijf en jouw online strategieën kunt verbeteren.

Elk bedrijf is uniek en daarom heeft elke website specifieke hostingbehoeften. Onze specialisten helpen je graag bij het bepalen van de juiste hosting- en add-on-oplossingen voor jouw bedrijf. Wil je weten hoe wij jouw online groei kunnen ondersteunen? Vraag dan nu een gratis offerte aan of plan een gratis verkennend gesprek met één van onze experts en ontdek de mogelijkheden.

Een professionele domeinnaam is essentieel voor elk bedrijf. Daarom hebben wij besloten om één .be domeinnaam standaard in te sluiten in onze hostingpakketten. Maar wat als je meerdere domeinnamen wilt aankopen voor verschillende doeleinden? Geen probleem! Onze experts helpen je graag bij het uitbreiden van jouw online aanwezigheid door meerdere domeinnamen aan te kopen. Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Vraag nu een gratis offerte aan of plan een gratis verkennend gesprek in met één van onze medewerkers en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het uitbreiden van jouw online aanwezigheid.

Wat onze klanten
van onze service vinden

Go-Getter is een transparant en eerlijk bedrijf dat een uitstekende service biedt aan zijn klanten! Hun all-in-one oplossing voor het optimaliseren van websites spreekt me het meest aan.

Gilles Vandegehuchte
(Pep-Up Vastgoedstyling)

Sterk webagency dat 100% aan de verwachtingen voldoet, voor een betaalbaare prijs. Het rekening met het totaalplaatje.

Pieter De Malsche
(Ledoux Media)

Na een optimalisatie van onze websites en marketing hadden we direct een zichtbaar verschil in onze omzet én winst.

Professioneel advies én altijd bereikbaar. Kortom een echte aanrader

Gianni De Wit
(Laminaatshop)

Vraag een gratis offerte aan

Onze klantensupport helpt met het maken van professionele websites en biedt ook betrouwbare en veilige hosting, terwijl we je begeleiden bij elke stap van het proces. Neem contact op voor hulp met planning, lancering, hosting en meer.

  Algemene Gegevens

  Type website

  Modules

  Content creatie

  Opmerkingen

  Type hosting

  De verschillen tussen de twee hostingpaketten leest u hier

  Domeinnaam

  Bij Professional Hosting en E-commerce Hosting is er een gratis .be domeinnaam inbegrepen. Als u graag meerdere domeinnamen wenst duid die dan hieronder aan.

  Extra opties

  Opmerkingen

  Opmerkingen