STAGE GO-GETTER ARMANDO ABBELOOS

Dit is mijn creatieve voorstelling van mijn stage bij Go-Getter. Alle video’s, afbeeldingen en voorbeelden die je op deze pagina kan zien zijn gemaakt door mij doorheen de periode van mijn stage. Op deze manier kan ik verscheidene aspecten van mijn stage tonen waarin ik gegroeid ben. Het filmpje hierboven is ook 1 van de voorbeelden. Een uitdaging waarin ik verscheidene nieuwe Adobe apps heb leren gebruiken.

IN DE PRAKTIJK

In mijn stage heb ik verscheidene taken uitgevoerd. Enkele voorbeelden zijn het bouwen van flowcharts, het opmaken van blogposts, foto’s bewerken, designs maken met Adobe tools, SEO uitvoeren, mailing en nog veel meer. Om dit eens te tonen heb ik enkele praktische voorbeelden hieronder toegevoegd die u kan bekijken.

WEBSITES

Hier zijn enkele voorbeelden van websites die ik gemaakt heb doorheen mijn stage. Druk op de knop om de website te bezoeken.

FLOWCHARTS

BLOGPOST

Hieronder krijg je een inkijk in 1 van de blogposts die ik gemaakt heb tijdens mijn stage. Bij zo 1 blogposts kwam er ook SEO bij kijken en natuurlijk ook een social media aanpak om de blogpost te verspreiden. Hier werkte ik dan ook aan. Daarnaast heb ik de laatste maand van mijn stage vollop aan de Go-Getter academy gewerkt, samen met Sebastiaan Bal. Daarin zullen we deze blogposts omzetten naar praktische video’s.

BLOGPOST

Omdat de volledige look & feel in thema moet zijn met Go-Getter, moest hier soms ook het nodige voor gemaakt worden. Bijvoorbeeld een header voor de social pagina’s en LinkedIn zoals je hieronder kan zien, of een gepaste foto bij de blogpost met de themakleuren van Go-Getter zoals je kan zien op de blogpost hierboven.

Aangezien ik meerdere keren per week aan de slag was met mailing, kwam een Go-Getter e-mailhandtekening natuurlijk ook te pas.

BESLUIT

Zoals ik al eerder zei, zijn dit enkele van de vele aspecten waarin ik ben gegroeid doorheen mijn stage. Zo heb ik leren coldcallen, een goede mailingcampagne opstellen met MailChimp, SEO uitvoeren, onderhandelen met klanten, prijsoffertes opmaken, meetings organiseren, briefen en leiden, en nog meer.

Mijn persoonlijke ondernemerszin is positief beïnvloed door de stage en heeft mij een andere blik op de toekomst gegeven. Dit was mijn creatieve voorstelling van de stage!